Vippi

vippi logo
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Kontaktuppgifter
www.vippi.se
Telefon: 08-505 22 330
Epost: [email protected]


 

Låneinformation
Belopp: 1000-10000 :-
Löptid: 30-90 dagar
Ränta: 883 %

 

Vippi AB erbjuder via sin internettjänst vippi.se, s.k. mikrolån från 1,000 kr upp till 10,000 kr med en återbetalningstid på 30 till 90 dagar beroende på beloppet, med möjlighet att mot avgift flytta fram avbetalningsdag med ytterligare 30 dagar. Vippi är en långivare som har funnits sedan 2007 och tillhör den nordiska finanskoncernen Tact Group.
 
Låneansökan sker via företagets hemsida och formuläret för webblån, där det som alternativ även finns möjlighet att söka sms-lån vilket på liknande sätt fylls i via sidan. De marknadsför sig med tre huvudargument. Låneansökan skall vara enkel, både vad gäller förutsättningarna för att få lånet beviljat men även rent tekniskt. Utbetalningen skall ske snabbt, och villkoren skall vara mycket förmånliga för låntagaren jämfört med andra, liknande aktörer inom samma bransch och nisch. Dessutom poängteras att det skall vara tydligt vad lånet kostar, med en återbetalningsplan som inte lämnar några frågetecken och den skall vara utan dolda avgifter. Förutsättningarna för att beviljas lån är de sedvanliga kreditprövningarna.

 

Krav:

Ålder: 18 år
Inkomst: Inga angivna krav / Deklarerad inkomst
Betalningsanmärkning:
Medlåntagare: Ej möjligt att låna tillsammans
Fördelar med Vippi
  • faktaÖppet 24 timmar om dygnet, alltid tillgängligt!
  • informationFörhållandevis billiga jämfört med andra långivare inom samma område
BeloppLöptidUtbetalningDirekt.utbBetal.anmärkUC
1000-1000030-90 dagar
BankIDRäntefrittMedsökandeLåneförmedlareSKEFFörlängaUtökaSSL

Alla lån hos Vippi

Denna lista innehåller samtliga Vippis lånealternativ. Du hittar andra kreditgivare med likvärdiga tjänster genom att klicka på respektive länk:

Minilån, Smålån, Snabblån,

Hos Vippi kan du låna följande belopp

Vippi är låneinstitutet för dig som som behöver låna följande summor pengar. Du hittar fler kreditgivare för respektive belopp genom genom att klicka på länkarna.

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Samtliga krediter

Rekommenderade sidor

© 2021