Låna hos Svensk Låneförmedling - recension, ränta & information på Nätlåna.se

Svensk Låneförmedling

svensk låneformedling logo
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Kontaktuppgifter
www.svensklaneformedling.se
Telefon: 08 - 200 202
Epost: info@svensklaneformedling.se

 

Svensk Låneförmedling har samlat flera banker under samma tak och är en helt fristående och oberoende förmedlare av lån. Många av Sveriges ledande banker har lagt ut arbetet med låneansökan på kommission där Svensk Låneförmedling är en. Via deras hemsida kan man söka lån hos flera långivare samtidigt men via en specialtjänst utvecklad av kreditupplysningscentralen UC registreras endast en kreditupplysning på dig som kund, istället för en på varje om du skulle söka lån hos en bank åt gången.

 

Tjänsten är kostnadsfri och internetbaserad, man fyller in sina uppgifter och skickar iväg, men i jämförelse med liknande företag förespråkar detta en personlig kontakt med en av deras erfarna handläggare eftersom de anser att man då hittar det lån som är lämpligast, samt att man får bästa tänkbara råd innan man skriver på ett avtal. Man anser att ett lån trots allt brukar vara en av de största utgifterna i hushållet och den påverkan på vardagsekonomin skall övervägas noggrant innan beslut tas.

 

Via Svensk Låneförmedling kan man ansöka om lån upp till 350,000 kr utan säkerhet med valet att återbetala från 1 år upp till 12 år.

 

Fördelar med Svensk Låneförmedling
  • faktaKostnadsfri förmedling
  • informationBra personlig rådgivning

Alla lån hos Svensk Låneförmedling

Denna lista innehåller samtliga Svensk Låneförmedlings lånealternativ. Du hittar andra kreditgivare med likvärdiga tjänster genom att klicka på respektive länk:

Lånemäklare, Personlån, Privatlån, Samlingslån,

Hos Svensk Låneförmedling kan du låna följande belopp

Svensk Låneförmedling är låneinstitutet för dig som som behöver låna följande summor pengar. Du hittar fler kreditgivare för respektive belopp genom genom att klicka på länkarna.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Recensera Svensk Låneförmedling

Skriv vad du tycker och tänker om Svensk Låneförmedling eller ställ en fråga om något du undrar över.


Samtliga krediter

Rekommenderade sidor

Senaste inläggen

© 2017