Låna hos Lendo - recension, ränta & information på Nätlåna.se

Lendo

lendo logo
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

 

Kontaktuppgifter
www.lendo.se
Telefon: 0771-13 13 10
Epost: kundtjanst@lendo.se

 

Som en del av Schibstedkoncernen – ett av nordens största medieföretag – har Lendo etablerat sig som ett ledande företag inom förmedling av lån och har funnits sedan 2007 på den Svenska marknaden. Lendo är i sig inte en långivare. Vad de erbjuder är en tjänst där man via deras webbsida eller per telefon kan ansöka om ett lån hos fler långivare samtidigt. Olika banker ger olika villkor till dig som kund beroende på förutsättningar och alla kanske inte ens godkänner ett lån. I vanliga fall, när man söker hos en långivare men blir nekad har en kreditupplysning gjorts och med varje sådan ökar chansen att bli nekad vid nästa låneansökan. Lendo sammanfattar vilka erbjudande som lämpar sig bäst för din situation, fortfarande med valmöjligheten där du i slutändan avgör vilket lån du vill ta och fördelen är att endast en kreditupplysning tas.

 

De lån Lendo förmedlar är så kallade blancolån eller privatlån utan säkerhet från 5,000 kr upp till 350,000 kr. Olika långivare kan ha varierande benämning på dessa. Det kan vara medlemslån, fritidslån eller enkla lån, men är i grund samma form av lån.

 

Att ansöka via Lendo är kostnadsfritt, ingen ränta eller avgift tillkommer och man bedöms precis på samma sätt som om man skulle söka direkt hos banken.

 

Vill man ha information eller rådgivning erbjuder Lendo även detta kostnadsfritt via deras telefonsupport där man kan få tala med erfarna handläggare.

 

Ledande lånejämförelsetjänst med bla. Coop MedMera Bank, ForexBank och Santander.
Låna pengar genom lendo
Fördelar med Lendo
  • faktaEn kreditupplysning för att ansöka hos flera banker
  • informationAll rådgivning alltid kostnadsfritt!

Alla lån hos Lendo

Denna lista innehåller samtliga Lendos lånealternativ. Du hittar andra kreditgivare med likvärdiga tjänster genom att klicka på respektive länk:

Lånemäklare, Privatlån, Samlingslån, Smålån,

Hos Lendo kan du låna följande belopp

Lendo är låneinstitutet för dig som som behöver låna följande summor pengar. Du hittar fler kreditgivare för respektive belopp genom genom att klicka på länkarna.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Recensera Lendo

Skriv vad du tycker och tänker om Lendo eller ställ en fråga om något du undrar över.


Samtliga krediter

Rekommenderade sidor

Senaste inläggen

© 2017