Låna hos Wasa Kredit - recension, ränta & information på Nätlåna.se

Wasa Kredit

wasa kredit logo
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...

 

Kontaktuppgifter
www.wasakredit.se
Telefon: 08-635 38 00
Epost: info@wasakredit.se

 

Wasa Kredit är ett seriöst svenskt kreditbolag med attraktiva finansieringsalternativ för både privatpersoner och företag. Enskilda privatpersoner kan låna upp till 350 000 kr med en återbetalningstid på 2-12 år med det så kallade direktlånet. Den effektiva räntan börjar på låga 8.58 % där individuell räntesättning tillämpas. Kapitalet kan användas till valfritt ändamål utan att Wasa Kredit blandar sig i hur dessa pengar spenderas.
 
Wasa Kredit hjälper även till att hitta förmånliga leasingalternativ. Bland annat har man tagit fram uthyrningsmöjligheter för bil och maskiner.
 
Söker du ett nytt kreditkort kan Gustav vara vad du letar efter. Gustav är namnet på Wasa Kredits uppskattade kreditkort. Krediten kan användas för att göra vardagens alla större och mindre inköp.
 
Wasa Kredit ingår i länsförsäkringsgruppen där även Sveriges ledande försäkringsföretag Länsförsäkringar återfinns.

 

Sök lånet genom låneförmedlaren Myloan
Fördelar med Wasa Kredit
  • faktaAlla över 20 år med ordnad ekonomi är välkomna att ansöka om direktlån hos Wasa Kredit

Alla lån hos Wasa Kredit

Denna lista innehåller samtliga Wasa Kredits lånealternativ. Du hittar andra kreditgivare med likvärdiga tjänster genom att klicka på respektive länk:

Betalkort, Personlån, Privatlån,

Hos Wasa Kredit kan du låna följande belopp

Wasa Kredit är låneinstitutet för dig som som behöver låna följande summor pengar. Du hittar fler kreditgivare för respektive belopp genom genom att klicka på länkarna.

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,Det finns ett recensioner av Wasa Kredit

Är Wasa Kredit en bra eller dålig långivare? Läs tidigare recensioner eller lämna ett eget omdöme om deras räntor, lånebelopp, kundtjänst och villkor. Här har du möjlighet att recensera, kommentera eller ställ en fråga.

  1. hej.

    Anledning till jag inte får låna pengar är för många UC. Jag har dock gjort “ansökningar” på en del olika ställen medan jag suttit och surfat med mobilen. Jag vill betala ett lån jag har på en operation jag gjorde för 200000 och även höja det lånet med 150 000 kr. Altså 350 000. Jag har fast jobb och jobbar heltid.

    Visste inte detta med att det var negativ att det gjordes UC på mig. Trodde bara jag kollade runt lite på erbjudanden som fanns. Har dock inte tagit annat blanko lån eller liknade på avbetalning. Kan ni hjälpa tror ni? Med vänlig hälsning,

Recensera Wasa Kredit

Skriv vad du tycker och tänker om Wasa Kredit eller ställ en fråga om något du undrar över.


Samtliga krediter

Rekommenderade sidor

Senaste inläggen

© 2018