Sevenday bank

sevenday-logo
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

 

Kontaktuppgifter
www.sevenday.se
Telefon: 0770 – 17 77 70
Epost: kundcenter@sevenday.se

 

Internetbanken SevenDay Finans AB är en av få långivare som på allvar valt att utmana våra traditionella banker med stora privatlån.  Till en låg ränta från 3,95% kan du som kund låna upp till 300 0000 kr i 1-12 år. En klar fördel med att vända sig till Sevenday framför andra banker är att det är lättare att beviljas lån hos denna långivare.
 
Viktigt att tänka på om du är intresserad av att låna från banken är att du inte har samlat på dig speciellt många förfrågningar hos upplysningens centralen. Seven day lämpar sig särskilt väl för dig som behöver pengar till en investering, ett större köp eller vill samla dina lån hos en kreditgivare.

 

Exempel: 125 000:- över 12 år med 4,95% rörlig ränta, 5,14 % effektiv ränta, kostar totalt 166 752:- eller 1 158 kr/mån.
Låna pengar genom sevenday-bank
Fördelar med Sevenday bank
  • faktaSevenday kan hjälpa dig även om andra banker givit avslag
  • informationAnsök och få avtalet hemskickat, signera och få pengar insatta på ditt bank-konto

Alla lån hos Sevenday bank

Denna lista innehåller samtliga Sevenday banks lånealternativ. Du hittar andra kreditgivare med likvärdiga tjänster genom att klicka på respektive länk:

Båtlån, Billån, Mikrolån, Personlån, Privatlån,

Hos Sevenday bank kan du låna följande belopp

Sevenday bank är låneinstitutet för dig som som behöver låna följande summor pengar. Du hittar fler kreditgivare för respektive belopp genom genom att klicka på länkarna.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Hej, jag är nyseparerad och måste nu ta över kredit på båt, jag och min son gillar båtlivet så vi nyttjar båten mycket, jag skulle vilja få betala av hos er istället för svärfar, det känns bättre, mvh ulf

  2. Hej, jag heter Shakir jag vill låna pengar 90000 kr eller mindre om du kan på mitt namn, men jag har betalningsanmärkning, ingen skuld hos kronofogden. Kan jag låna från dig och hur mycket?

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Samtliga krediter

Rekommenderade sidor

© 2019