Låna hos Viaconto - recension, ränta & information på Nätlåna.se

Viaconto

viaconto logo
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Kontaktuppgifter
www.viaconto.se
Telefon: 075 - 75 75 023
Epost: info@viaconto.se

 

När det krävs total flexibilitet har Viaconto vad som krävs. Du bestämmer själv exakt hur många dagar du är villig att betala för med maximal utlåningstid på 90 dagar. Därefter går det att köpa till 7, 14 eller 30 dagar på lånet. Viaconto är en av ytterst få kreditbolag vilka är beredda att låna pengar till kunder utan fast anställning, vilket gör att även den som arbetar i projekt, vikariat eller inom bemanningsföretag kan låna.

 

Hos Viaconto är det även möjligt att ta lån med betalningsanmärkning förutsatt att den övriga ekonomin är ordnad. För kreditupplysning använder bolaget Creditsafe vilket innebär att låneansökan inte påverkar din kreditvärdighet hos UC. Första lånet upp till 1000 kr är räntefritt utan kostnad!

 

Innan ansökan kan skickas in måste du registrera dig. Detta är lätt gjort på viaconto.se. Sedan väljer du belopp och önskad löptid. Innan avtal kan upprättas måste ansökan valideras med e-legitimation.

 

Exempel: 10000:- över 90 dagar med 333.5% effektiv ränta kostar totalt 12665:- eller 4222 kr/mån.
Låna pengar genom viaconto
Fördelar med Viaconto
  • faktaModern teknik kombinerat med snabb personal banar vägen för succé!

Alla lån hos Viaconto

Denna lista innehåller samtliga Viacontos lånealternativ. Du hittar andra kreditgivare med likvärdiga tjänster genom att klicka på respektive länk:

Blancolån, Minilån, Snabblån,

Hos Viaconto kan du låna följande belopp

Viaconto är låneinstitutet för dig som som behöver låna följande summor pengar. Du hittar fler kreditgivare för respektive belopp genom genom att klicka på länkarna.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Recensera Viaconto

Skriv vad du tycker och tänker om Viaconto eller ställ en fråga om något du undrar över.


Samtliga krediter

Rekommenderade sidor

Senaste inläggen

© 2017