Nätlåna

En till WordPress-webbplats

Daypay

| Inga kommentarer

Daypay är ett helt nytt lån som vänder sig till den som endast behöver låna en mindre summa pengar redan samma dag. Du har sedan möjlighet att behålla lånesumman i 30 dagar upp till 5 år. Du väljer själv den återbetalningstakt som passar dig bäst.

 

Hela ansökningsprocessen sker online. När du upprättat en ansökan, signerat och skickat in den kommer en kreditprövning att utföras i ditt namn. Många efterfrågar kreditgivare som inte tar UC vid kreditprövning och Daypay är ett sådant bolag. Så länge ansökan är i sin ordning kan du räkna med att kontot krediteras snabbt med önskat lånebelopp.

 

Väljer du att använda dig av Daypays tjänster kan du räkna med god service. I första hand har företaget valt att satsa på att säkerställa individens trygghet, detta gör man genom att alltid kryptera alla känslig information. Vidare har man förlängt öppettiderna så att det skall vara enkelt att ansöka. Daypay följer alla regler och riktlinjer för god kreditsed och granskas regelbundet av finansinspektionen.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.