Låna hos Daypay - recension, ränta & information på Nätlåna.se

Daypay

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Kontaktuppgifter
www.daypay.se
Telefon: 08-20 83 00
Epost: info@daypay.se

 

Daypay är ett helt nytt lån som vänder sig till den som endast behöver låna en mindre summa pengar redan samma dag. Du har sedan möjlighet att behålla lånesumman i 30 dagar upp till 5 år. Du väljer själv den återbetalningstakt som passar dig bäst.

 

Hela ansökningsprocessen sker online. När du upprättat en ansökan, signerat och skickat in den kommer en kreditprövning att utföras i ditt namn. Många efterfrågar kreditgivare som inte tar UC vid kreditprövning och Daypay är ett sådant bolag. Så länge ansökan är i sin ordning kan du räkna med att kontot krediteras snabbt med önskat lånebelopp.

 

Väljer du att använda dig av Daypays tjänster kan du räkna med god service. I första hand har företaget valt att satsa på att säkerställa individens trygghet, detta gör man genom att alltid kryptera alla känslig information. Vidare har man förlängt öppettiderna så att det skall vara enkelt att ansöka. Daypay följer alla regler och riktlinjer för god kreditsed och granskas regelbundet av finansinspektionen.

 

Exempel: 16000:- över tre år med 33,17% ränta kostar totalt 24120:- eller 670 kr/mån.
Låna pengar genom daypay
Fördelar med Daypay
  • faktaUndvik att belasta din kreditförmåga!

Alla lån hos Daypay

Denna lista innehåller samtliga Daypays lånealternativ. Du hittar andra kreditgivare med likvärdiga tjänster genom att klicka på respektive länk:

Smålån, Snabblån,

Hos Daypay kan du låna följande belopp

Daypay är låneinstitutet för dig som som behöver låna följande summor pengar. Du hittar fler kreditgivare för respektive belopp genom genom att klicka på länkarna.

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,Recensera Daypay

Skriv vad du tycker och tänker om Daypay eller ställ en fråga om något du undrar över.


Samtliga krediter

Rekommenderade sidor

Senaste inläggen

© 2017