Cash2you

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...

 

Kontaktuppgifter
www.cash2you.se
Epost: info@cash2you.se

 

Om du behöver ett halvstort lån är Cash2you en tänkbar kreditgivare. En klar fördel med Cash2you jämfört med andra bolag är att man erbjuder lån också till den som har betalningsanmärkningar.

Genom att använder BankID kan du snabba upp ansökningstiden vilket gör att du får dina pengar snabbare. Om du inte bekräftar din låneansökan digitalt måste du vänta på att ett avtal skickas hem till dig och sedan signera detta samt returnera det till Cash2you. Först därefter kommer transaktionen genomföras.

 

Exempel: 25000:- över 5 år med 33,4% ränta kostar totalt 47760:- eller 796 kr/mån
Fördelar med Cash2you
 • faktaÄven du med skulder och anmärkningar har möjlighet att låna
 • informationAnvänder Bankid för snabb utbetalning

Alla lån hos Cash2you

Denna lista innehåller samtliga Cash2yous lånealternativ. Du hittar andra kreditgivare med likvärdiga tjänster genom att klicka på respektive länk:

Mikrolån, Minilån, Privatlån, Reselån,

Hos Cash2you kan du låna följande belopp

Cash2you är låneinstitutet för dig som som behöver låna följande summor pengar. Du hittar fler kreditgivare för respektive belopp genom genom att klicka på länkarna.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer

 1. Lånar ut till rena ocker ränta på ca 34,7%! Du får betala dubbla amorteringar hos dom!
  En enda betalningsanmärkning innebär att du måste låna till dessa ockerräntor!
  Knappast seriöst!

  • Håller med dig om att räntan är i högsta laget, men tyvärr är det så marknaden ser ut för den med betalningsanmärkningar, dessvärre. Hoppas du hittat något annat alternativ. Om inte, så kommer vi inom kort att lägga till ett stort antal andra långivare på sidan, förhoppningsvis kan några av dessa möta dina behov.

 2. Jag har använt mig av cash 2 you ett par gånger och alltid varit nöjd. Håller med Östen om att räntan är lite saftig, men om man vill få pengar snabbt kostar det alltid extra. Något jag gillar skarpt är att man kan bekräfta CASH2YOU lånet med Bank-id, rekommenderas!
  /Kalle

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Samtliga krediter

Rekommenderade sidor

© 2019