Onea

onea logo
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Kontaktuppgifter
www.onea.se
Telefon: 08-121 111 01
Epost: info@onea.se

 

En uppstickare på den svenska lånemarknaden finner vi i kreditbolaget Onea. Låneföretaget har valt att specialisera på små kreditlån till privatpersoner som akut sök tillskott till en skral kassa. Genom Onea kan man låna hela vägen upp till 15 000 kr helt utan säkerhet. Lånet har en löptid på maximalt 3 månader, men återbetalningstiden kan utökas vid behov mot en ringa kostnad.  Du kan flytta fram återbetalningsdatumet så många gånger som krävs, men du bör komma ihåg att lånekostnaden ökar proportionellt mot den utökade tidsperioden.

Att du redan har lån hos andra kreditgivare är inget hinder så länge du uppfyller Oneas samtliga krav. Kreditgivaren har som ambition att handlägga samtliga ansökningar mycket snabbt. Det gör att du i regel får svar på din förfrågan inom ett fåtal minuter. Om du har konto hos Nordea betalas lånet ut inom ett fåtal timmar, använder du en annan bank kan du räkna med att ha pengarna nästkommande bankdag.

 

Exempel: 10000:- över 12 mån med 155% effektiv ränta. Räntekostnad 5 923 kr. kostar totalt 15 923:- eller 1 327 kr/mån.
Fördelar med Onea
  • faktaEnkelt att få lån
  • informationPengar på kontot inom 15 minuter!

Alla lån hos Onea

Denna lista innehåller samtliga Oneas lånealternativ. Du hittar andra kreditgivare med likvärdiga tjänster genom att klicka på respektive länk:

Mikrolån, Privatlån, Smålån, Snabblån,

Hos Onea kan du låna följande belopp

Onea är låneinstitutet för dig som som behöver låna följande summor pengar. Du hittar fler kreditgivare för respektive belopp genom genom att klicka på länkarna.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Samtliga krediter

Rekommenderade sidor

© 2019