Vivus

vivus logo
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Kontaktuppgifter
www.vivus.se
Telefon: 08-420 400 20
Epost: support@vivus.se

 

Med mottot ”Pengar vid rätt tillfälle” erbjuder Vivus.se snabba, enkla och kostnadseffektiva lån när du är i behov av detta. 4finance AB, ägaren av Vivus.se är en del av 4finance Group, som idag med fler än en miljon kunder är ledande inom snabblång i norra Europa.
 
Lånebeloppet som erbjuds är s.k. mikrolån från 50 kr upp till 6,000 kr med intervall däremellan om 50 kr och låneansökan sker via deras hemsida där man erbjuds ett första lån helt utan ränta och avgifter. Därefter tillkommer deras normala avgifter. Som återkommande kund kan man beviljas lån upp till 12,000 kr. Man kan välja att betala tillbaka lånet på 1-30 dagar med möjlighet att förlänga det ursprungliga låneavtalet med 7, 14 eller 30 dagar genom att betala in en förlängningsavgift innan förfallodagen.
 
Man ansöker om lån genom att registrera sig på Vivus.se vilket inte tar mer än några minuter och bara behöver göras en gång. För att låneansökan skall kunna slutföras måste man kunna identifiera sig, antingen med E-legitimation eller genom att en av Vivus.se handläggare ringer upp för att fastställa identitet. Handläggningen sker inom minuter efter att ansökan skickats in och utbetalas till angivet konto inom 15 minuter om man använder Nordea eller Handelsbanken och med längre tid beroende på vilken annan bank man använder.

 

Exempel: 5 000:- över 12 mån med nominell årsräntan 216 %, maximal effektiva ränta 650%. kostar totalt 15 325,19:-
Låna pengar genom vivus
Fördelar med Vivus
  • faktaLåna upp till 6000 helt gratis första gången du lånar
  • informationSveriges bästa SMSlån?

Alla lån hos Vivus

Denna lista innehåller samtliga Vivuss lånealternativ. Du hittar andra kreditgivare med likvärdiga tjänster genom att klicka på respektive länk:

Minilån, Personlån, Snabblån,

Hos Vivus kan du låna följande belopp

Vivus är låneinstitutet för dig som som behöver låna följande summor pengar. Du hittar fler kreditgivare för respektive belopp genom genom att klicka på länkarna.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Samtliga krediter

Rekommenderade sidor

© 2019